Dansàneu, un festival d’arrel tradicional que redescobreix el Pirineu

Redacció

Dansàneu, el prestigiós Festival de Cultures del Pirineu, celebrarà la seva esperada 32a edició ampliant dates i programació. Del 21 al 30 de juliol passaran per les Valls d’Àneu un total de 32 propostes artístiques, 17 de les quals seran gratuïtes.

Entre les 32 propostes artístiques, els assistents podran gaudir d’una àmplia varietat de disciplines, com ara dansa, música, teatre, naturalesa, literatura i audiovisual. Entre els artistes destacats hi ha noms reconeguts com Queralt Lahoz, Toti Soler i Maria Coma. A més, es presentarà una fascinant exposició produïda pel Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), que exhibirà gravats d’Oriol Vilapuig tallats a puntes de fletxa de pedra que daten dels segles XI i XII, descobertes a les esglésies romàniques disperses per les Valls d’Àneu.

Dansàneu és un festival reconegut per la seva capacitat de fusionar la contemporaneïtat i la tradició mitjançant una àmplia gamma d’expressions culturals en formats petits i mitjans, tot presentat les creacions en llocs emblemàtics de les Valls d’Àneu, entre ells un encantador jardí privat a Alt Àneu, les històriques esglésies de València d’Àneu i Espot, o poblats com Gavàs, Estaron o la fascinant Central Hidroelèctrica d’Esterri d’Àneu.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

El llegat de Warlikowski

Krzysztof Warlikowski no és un director fàcil, una d’aquelles estrelles rutilants que sovint venen a casa nostra per meravellar-nos. Perquè el seu teatre és força complex. Al nostre país, només […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!