Clàssics de la cartellera nadalenca: 6 propostes que tornen per Nadal al teatre!

Redacció

Per festes tornen a la cartellera una sèrie d’espectacles incombustibles per aclamació popular o perquè són clàssics del gènere nadalenc. Alguns d’ells porten ja prop d’una dècada fent els nadals als teatres, delectant a generació rere generació, i d’altres es postulen com a nou clàssics de la cartellera. A continuació et proposem un repàs de sis propostes que repeteixen i que, cada any és reinventen, per ser quasi eterns. Encara no els has vist?

EL PETIT PRÍNCEP

És el musical que any rere any emociona a grans i petits. Dirigida per Àngel Llàcer celebra la seva vuitena temporada en cartell amb Manu Guix, Iñaki Mur, Georgia Stewart, Miguel Ángel Sánchez i Carme Milan

EL MÀGIC D’ÒZ

L’èxit de La Brutal escrit per Marc Artigau i David Selvas, torna a la cartellera amb l’actualitzada historia de la Dorothy a ritme de pop, trap o hip-hop. Amb Elena Gadel, Mercè Martínez o Marc Pociello.

CONTE DE NADAL

El Cor Infantil de la Unió, juntament amb l’orquestra del Liceu, ofereix un concert basat en els contes de Dickens, il·lustrat amb la poesia de la sorra de Borja González i la música d’Albert Guinovart.

IMPROSHOW NADAL

Els Planeta Impro proposen un joc d’improvisació per parlar posar humor al Nadal, a les seves tradicions o als seus personatges més típics. Un espectacle on el públic és l’únic guionista i protagonista.

EL MAG LARI

Arriba Nadal i, amb ell, la màgia. Et proposem Un Nadal amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa i l’humor de sempre i, sobretot, amb  la il·lusió de sempre. Una nit especial i irrepetible!

NADALES AMB BELTRAN, PEDRAGOSA I PEDRALS

El trio Beltran, Pedragosa i Pedrals proposen una nit de nadales diferents amb  molt poca nostàlgia però amb ritme, molta festa, un toc d’inconformisme i amb el seu humor tan característic i irreverent. 

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Sant Andreu s’omple de dansa

Sant Andreu s’omple de dansa

Del 21 al 29 d’octubre el SAT! Teatre celebra la 19 edició del Festival Dansat, amb 7 espectacles que inclouen dansa contemporània, dansa teatre, danses urbanes, dansa clàssica i d’arrel. […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!