Cirque du Soleil ofereix els seus millors números i material exclusiu per veure a casa

Rubén Garcia

El Cirque du Soleil ens proposa que connectem amb l’alegria dels seus espectacles en viu amb una nova plataforma digital, a través de Youtube, d’entreniment per a adults i criatures: Cirque Connect.

Aquesta iniciativa ofereix cada setmana 60 minuts amb una selecció dels millors números dels seus espectacles més famosos (com Luzia, que té prevista la seva arribada a Barcelona al gener del 2021, Amaluna, Alegria o Kooza entre molts altres).

A més d’aquestes seleccions també podràs conèixer tots els secrets de Cirque du Soleil gràcies a les entrevistes amb els seus creadors i artistes i les seves aplicacions de realitat virtual (podràs endinsar-te pel backstage o seguir el dia a dia dels seus acròbates).

Si et quedes en ganes de més, també podràs aprendre a realitzar el maquillatge que porten els seus artistes amb tutorials, començar rutines d’exercicis o descobrir com fer malabars de la mà dels millors experts. No et perdis el seus espai d’activitats per fer en família.

Finalment entre les últimes novetats destaca Cirque Connect Singalong, que inclou les cançons més famoses dels espectacles Alegría, Mystere o Kooza, tres dels shows més coneguts, amb les lletres per tal que les entonis a ple pulmó.

També pots escoltar totes les bandes sonores que hi ha disponibles a Spotify.

Descobreix tots el videos i activitats de Cirque Connect fent clic aquí.

Vols veure alguns dels millors shows del Cirque du Soleil on-line? Consulta la nostra selecció de propostes que pot veure on-line aquí.

 

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!