Cavalcada de Reis: teatre de carrer amb La Veronal, Obskené, el Mag Lari i Brodas Bros

Redacció

Aquest vespre a partir de les sis de la tarda i fins les nou de la nit els Reis ompliran de màgia els carrers de Barcelona amb un seguici d’uns 50 minuts de durada estructurat en deu grans blocs i 800 metres d’espectacle itinerant. És, sens dubte, l’espectacle de carrer més gran i participatiu de la ciutat, amb centenars de voluntaris, companyies i artistes del teatre, el circ, la dansa i la música, a més d’estudiants d’escoles artístiques.

brodasbros-icub3

Com altres anys, entre les carrosses hi podrem trobar un any més la companyia de hip hop Brodas Bros (que celebren el seu 10è aniversari al Coliseum) i els ballarins i coreògrafs de La Veronal (al març tornen al Mercat amb Vorònia). Però enguany, a més, al llarg de tot l’espectacle itinerant hi haurà diferents escenes teatralitzades que narraran el conte de la màgia dels reis d’orient. Diverses plataformes mòbils amb actors damunt anirà presentant petites escenes distribuïdes per tota la cavalcada que juntes formaran un gran relat amb guió de David Cirici. Roger Julià (actualment al Lliure amb Rhum) ha estat l’encarregat de dirigir l’espectacle, que comptarà amb els actors de la companyia Obskené (que al febrer porten per fi a Barcelona el premiat Fuenteovejuna).

També hi han participat altres artistes com el Mag Lari (el podeu trobar al Condal amb Ozöm) o la companyia Efímer, que n’ha fet part de l’escenografia i estudiants de l’Institut del Teatre i escoles com Aulas, Eòlia o El Timbal.

La cavalcada començarà a les 18h a l’Avinguda del Marquès de l’Argentera i finalitzarà a l’Avinguda de Maria Cristina:

TEATRE_BARCELONA-cavalcada

 

 

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!