Buenafuente, Berto i Broncano, protagonistes del V Singlot Festival

Redacció

Berto RomeroCarlos LatreDavid BroncanoRicardo Castella, Jorge Ponce, Grison, Quim Masferrer, Brays Efe, La Bendita Compañía, Bob Pop, Quico Cadaval i Andreu Buenafuente seran els protagonistes de la cinquena edició del Singlot Festival, que tindrà lloc del 4 al 7 de juliol a Sant Feliu de Guíxols, en el marc del Festival Porta Ferrada. El projecte, del Terrat i TheProject, homenatjarà aquest any la figura de Pepe Rubianes, quan es compleixen 10 anys de la seva mort, amb el Singlot d’honor, a qui se li dedicarà el muntatge Hem de parlar nen . Buenafuente ha destacat que és un any “molt especial” pels quals treballen i el viuen per aquest homenatge.

Buenafuente ha ressaltat “el punt familiar” del festival amb actors que volen repetir en el certamen. “Es crea un ambient, més enllà del que es dóna en l’escenari, cap a dintre”. El còmic ha admès que sempre els ha agradat “democratitzar la cartellera del Singlot Festival i que hi hagi en el mateix pla gent consagrada amb gent jove”. “No és un festival de samarreta, de grans noms i uns que comencen, sinó que tothom comença”, va afegir.

Els plats forts d’aquesta edició són l’espectacle Bona gent de Quim Masferrer; David Broncano, Jorge Ponce, Ricardo Castella i Grison, que presentaran per primera vegada La Resistencia en versió teatral i Tenemos que hablar, nene, un muntatge que BuenafuenteRomeroLatre Joan Lluís Bozzo, entre altres, dedicaran a Pepe Rubianes. Buenafuente ha ressaltat que convoquen a companys per a fer textos de Rubianes i treballar des del seu material. “Serà una barreja d’espectacle amb textos i riurem que és el que ell hauria volgut”, va explicar. En aquest context, ha remarcat que “sense voler-ho” serà el gran homenatge a Rubianes que està pendent de fer-se.

La Gran Ofensa amb Betsy Túrnez, Artur Busquets, Cristian Valencia i Dani Amor, de La Bendita Compañía, seran els encarregats de inaugurar el festival el 4 de juliol. La Gran Ofensa va ser el muntatge seleccionat com Espectacle Terrat Nou Talent en l’edició anterior. En aquesta edició s’ha programat Las Cosas Extraordinarias, un monòleg còmic de Brays Efe sota la direcció de Pau Roca, i una producció de Sixto Paz i El Terrat. Buenafuente i Romero tornen al Singlot també amb el directe de Nadie Sabe Nada de la Cadena SER.

Una de les novetats és la programació d’un espai dedicat al podcast d’humor: Tarde Podcast. Aquest espai comptarà amb ‘Bob Popcast’, un podcast amb les reflexions més lúcides del moment per a Bob Pop i conclourà amb una edició especial del podcast Te lo tengo dicho realitzada per tots els artistes convidats d’aquest Singlot.

En aquesta cinquena edició s’ha tornat a apostar per activar el sector professional escènic amb el Singlot Pro, que tindrà lloc durant el 4 i 5 de juliol. L’objectiu és donar veu a totes aquelles companyies amb potencial creatiu i còmic. Aquest any s’han rebut més de 50 propostes artístiques de les quals es triaran 16 per a presentar-se a les jornades.

Arxivat a
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!