Un espectacle a mitges

Comunicació

Una de les comèdies més exitoses a Madrid, ara al Teatre Condal.

En cinc mesos més de 70.000 espectadors madrilenys han gaudit al Teatro La Latina de “Mitad y mitad”, una disparatada comèdia protagonitzada per Pepón Nieto i Paco Tous.

La història, plena de girs còmics i situacions impossibles, ha estat escrita per Jordi Sánchez (el coneixeràs pel seu mític Lópes de Plats Bruts o Antonio Recio a LQSA) i Pep Anton Gómez, que també la dirigeix. Aquí et deixem la sinopsi per a que vagis fent boca:

Una madre con ya demasiados años, una embolia, una gripe y muy pocas ganas de morirse; un hijo cercano a los 50 con una mujer posesiva y medio calva, una empresa que se hunde y una jubilación que se aleja, que se aleja; otro hijo de 42 que la cuida, la baña, la peina y casi la mata (a la de la embolia); una testigo de Jehová que los visita cada miércoles; muchas libretas y pocos ahorros; una casa que hay que vender “¡pero, ya!”; y una noche interminable repleta de secretos inconfesables que acaban saliendo a la luz y provocan la confesión más cruda de la función: “Juan, yo creo que no quiero a mamá”.

TEATRE_BARCELONA_Mitad_Y_Mitad_Pepon_Nieto_Paco_Tous_Condal

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!