Arca TV se suma a Teatre Barcelona

Comunicació

Aquesta setmana estrenem el nou canal audiovisual de TB.

 

Els darrers mesos hem estat informant de l’actualitat teatral de Barcelona amb articles i reportatges a la nostra revista, però ara donem un pas més. Hem unit forces amb la jove televisió cultural Arca TV per fer-vos arribar les darreres novetats escèniques de la ciutat en format audiovisual.

Arca TV és un projecte liderat per Albert Ibáñez que va néixer al 2013 per donar veu als esdeveniments culturals que succeeixen a Catalunya: tant de música, com de cinema i teatre, passant pels videojocs. Podeu consultar tots els reportatges que han elaborat entrant a la seva pàgina web.

En els darrers anys la cultura ha perdut progressivament espais als mitjans de comunicació públics i privats, deixant un buit informatiu que ens veiem amb la necessitat de cobrir. Per aquest motiu, a TB podràs seguir el dia a dia teatral amb els millors articles, reportatges i entrevistes.

UN ARCA QUE FAGI PERDURAR LA CULTURA

“El nom d’ArcaTV ve de l’idea d’arca com a bagul, un lloc usat actualment per guardar els objectes que ja no utilitzem i acaben perduts dins l’oblid. Volem canviar l’essència d’aquesta eina. Tornar a l’arca de l’Època Antiga, quan els antics egipcis hi guardaven tot el que es volien endur a l’altre vida; l’imprescindible. Un arca ha de ser un lloc on es guardi el millor de tots nosaltres. I com que el que perdura durant segles i segles són les arts, què millor que crear un lloc per administrar els desitjos i les il·lusions de tots nosaltres.”

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!