Antonio Dechent serà la nova extranya parella de Joan Pera

Comunicació

L’estranya parella, de Neil Simon, es reestrenarà a Teatre Condal el proper mes de setembre, vint anys després del seu debut a la capital catalana.

Després de la mort de Paco Morán, fa dos anys, s’havia especulat nombroses vegades sobre qui el podria substituir si el mític espectacle s’arribava a reestrenar. No es descartava ningú: a Twitter va sorgir una absurda porra (#PorraExtrañaPareja) que proposava actors tan diferents com Jordi LP o Albert Boadella. Fins i tot es va arribar a rumorejar, conya a part, que la mateixa Lloll Bertran –fins ara parella còmica de Joan Pera– podria ocupar la vacant.

Ahir es va descobrir el misteri: l’actor sevillà Antonio Dechent afrontarà el paper de Félix al costat d’un Joan Pera còmode i content de recuperar el paper de la seva vida.

L’essència de l’espectacle es manté intacta: recuperen escenografies, director (Àngel Alonso) , fins i tot vestuari. Els criteris per a reemplaçar al desaparegut Paco Morán també han anat per una línia continuista: actor del sud, amb veuassa, forta presència escènica i moltes taules. Algú amb prou carisma perquè Joan Pera no se li pugi a les barbes (no és senzill enfrontar-se a la magnètica presència i veu de l’actor català) .

La extraña pareja és una comèdia del dramaturg nord-americà Neil Simon, que va trobar a Barcelona el seu públic més fidel . No ha triomfat en cap altra part del món com ho va fer aquí, on va arribar a penjar el cartell d‘entrades exhaurides durant cinc anys. El bilingüisme dels personatges va jugar molt a favor d’aquesta història , segons va reconèixer Pera a la presentació de Dechent : “L’estranya parella és un reflex d’aquest país, amb el seu bilingüisme , les seves diferències i les seves diferents maneres de veure les coses” .

teatre_barcelona_condal_la_extraña_pareja_joan_pera_antonio_dechent

Els actors tindran diversos mesos per conèixer-se, en els quals realitzaran una petita gira per Catalunya abans d’entrar per tot el gran al Paral·lel. L’anunci de la reestrena ja ha generat molta expectació, i Joan Pera va confessar “tenir una mica de por“, perquè “complir les expectatives del públic és el que més el preocupa“.

Ja pots reservar les teves entrades a Teatre Barcelona:

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!