‘Animals de companyia’ d’Estel Solé torna al Capitol

Redacció

Animals de Companyia torna a fer temporada al Club Capitol després d’una gira per Catalunya. Del 3 de desembre al 17 de gener.

TEATRE_BARCELONA-animals_de_companyia-REVISTA_1

Van estar un any i mig fent representacions a diversos menjadors de cases privades abans d’arribar al Club Capitol la temproada passada, quan van omplir el teatre de la Rambla funció rere funció. Ara, després d’haver tornat a girar per teatres i cases de tot catalunya, tornen per passar-hi el Nadal.

L’obra, escrita per Estel Solé, explica la història de la Beth, una noia que torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La seva colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar sorpresa de benvinguda, però un d’ells confessa un secret inesperat i tot es complica, fent sortir draps bruts.

El repartiment, que ha patit alguns canvis des de l’inici, estarà format per Sara Espígul, Eduard Buch, Jacob Torres, Martina Tresserra i la mateixa Estel Solé.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!