TEATRE AKADÈMIA

Àngels Gonyalons, Pau Oliver i Marc Pociello protagonitzen “Llegat”

Una emotiva 'road movie' teatral firmada per Daniel J. Meyer i Montse Rodríguez sobre els relacions familiars

Redacció

El Teatre Akadèmia proposa fins al 2 de juny Llegat, una història de retrobament maternofilial i redescobriment personal que firmen Daniel J. Meyer i Montse Rodríguez.

Protagonitzada per Àngels Gonyalons, Pau Oliver i Marc Pociello, es tracta d’una road movie teatral que explora les relacions familiars. La història té tres protagonistes: l’Oriol, un jove de vint anys amb una visió despreocupada de la vida; el Javi, un noi de de trenta-sis anys que busca evadir-se de les seves responsabilitats; i la Clara, una dona que decieix prendre les regnes del seu destí i embarcar-se en un viatge desconegut amb els dos personatges anteriors, el seu fill i la seva recent parella. Aquesta decisió valenta canviarà les dinàmiques familiars i obrirà portes al retrobament i al creixement personal.

“Quan t’adones que els teus pares també són persones al marge de la teva existència, la relació fa un gir”

“Mentre escrivia el text sentia l’impuls de retrobar-me amb la sensació de l’abraçada materna de la infantesa, però també amb la passió, el descontrol i la inconsciència de quan ets jove”, comenta Meyer: “Tenia ganes de reconciliar-me amb sentiments que, a priori, poden semblar negatius: com l’odi, la ràbia, la ira, la impossibilitat de frenar una estona i gaudir perquè el temps transcorre, i és irrefutable el fet que totes i tots acabarem morts”. Llegat reflexiona sobre les relacions paterno i maternofilials a través de la història d’un fill que comença a veure la seva mare com una persona adulta més enllà d’haver estat la seva protectora, generadora o cuidadora. “Quan t’adones que els teus pares també pateixen, ploren, riuen, gaudeixen, són, en definitiva, persones al marge de la teva existència, la relació fa un gir”, explica Rodríguez.

Llegat parla sobre com les decisions vitals afecten les relacions més properes i de quin és el dret que tenim o no a exigir a les altres persones que estiguin sempre al nostre costat i que ens entengui en totes les decisions. Una emotiva comèdia amb aires de road movie que defensa un retrobament maternofilial diferent i ens demostra que mai és tard per emprendre un nou viatge.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!