Andreu Gallén publica un EP amb aires de musical i veus com Elena Gadel o Manu Guix

Redacció

Andreu Gallén és un dels noms imprescindibles del teatre musical actual. Durant els últims deu anys ha forjat una trajectòria imparable com a director musical de reconeguts projectes teatrals com La vampira del Raval, Réquiem for Evita, al costat de companyies insígnies del sector com Dagoll Dagoll (Mar i Cel, Scaramouche o Marermar), i en muntatges de gran format com Cabaret i, més darrerament, a La cuina de Rossini i La Jaula de las Locas o Cantando bajo a la lluvia d’Àngel Llàcer.

Imatge promocional del primer EP d’Andreu Gallén

Gallén, que a part també destaca com a compositor i pianista, acaba de publicar el seu primer EP titulat #1, un treball amb cançons que tenen el seu origen en projectes teatrals. “Fa temps que tenia moltes ganes de gravar cançons meves”, explica el músic: “El projecte original era fer un àlbum amb més cançons, però com que tinc molt poc temps lliure, he decidit publicar-les en forma d’EP per a poder-les fer mica en de mica i poder-les compartir segons les tingui gravades”.

La primera de les peces és Telefilm, amb lletra d’Empar Moliner i veu de Guillem Boltó (membre dels Stay Homas), un tema inèdit que havia de tancar el musical T’estimo si he begut i que finalment es va descartar. La següent cançó del disc, Ball prohibit, va ser composta especialment per a l’Elena Gadel en el projecte Daughters of Bilitis, que es va estrenar al cicle OFFLiceu del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. I, finalment, Fer-se gran un tema interpretat per Manu Guix que forma part d’un musical inèdit titulat Tots els nens creixen. Aquestes dues últimes cançons compten amb lletres de David Pintó.

El senzill ja està disponible en totes les plataformes digitals. El podeu escoltar aquí:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!