Patufet, Pinoccio, Hèrcules, Mag d’Oz: herois i antiherois pugen a l’escenari

Redacció

Els herois i antiherois dels contes i les pel·lícules preferides dels petits i joves de casa pugen als escenaris. Us en fem una selecció:

LES AVENTURES D’HÈRCULES: L’HEROI MÉS GRAN DE TOTS ELS TEMPS

El Teatre Poliorama ens porta un viatge cap a l’Olimp ple aventures, lluites amb bèsties ferotges i perillosos monstres i la temible deessa Hera… Però també un viatge per trobar l’amor de la Reina de les Amazones, qui descobrirà a Hèrcules de què està fet el cor d’un veritable heroi.

PATUFET: EL CONTE POPULAR EN 3D I UNA GRAN BANDA SONORA

Patim, patam, patum. Un dels nostres contes més populars arriba al Teatre Coliseum embolicat en una banda sonora impressionant, projeccions audiovisuals en semi 3D i tres amics: en Patufet, la delicada Marieta, la llista Tecla i el rondinaire Click.

EL MAG D’OZ: UNA HISTÒRIA DE SUPERACIÓ

Al Teatre Gaudí hi trobareu El mag d’Oz, una història d’amistat i superació personal que Magatzem d’Ars ha convertit en un musical per a tota la família.

UN MUSICAL INNOMINABLE: EL HARRY POTTER TAMBÉ CANTA

Harry, Ron i Ermione són al Teatreneu. Un musical innominable i una paròdia dels personatges i els llibres de Harry Potter que farà les delícies dels més fans i els que hi han arribat de casualitat. Una bona oportunitat per acostar els adolescents al teatre.

EL PETIT PRÍNCEP: UN PETIT GRAN MUSICAL

Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 han convertit un dels contes més universals, El Petit Príncep, en un musical amb un gran component tecnològic i audiovisual. Elena Gadel i Xavi Duch acompanyaran el Petit Príncep en el seu viatge cap a l’escenari.

EL PEQUEÑO PINOCCIO: L’OPERA TAMBÉ ÉS PER TOTS ELS PÚBLICS

La companyia Opera Divertimento fa 15 anys que apropa l’òpera als més petits. Ara arriba al Teatre Condal amb la història del Pinoccio, aquell ninot de fusta que Geppetto crea amb el desig que es converteixi en un nen…

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Els noms claus de la nova temporada del Grup Focus

El Grup Focus ha presentat les seves apostes per la nova temporada 2023-2024. Amb un total de setanta espectacles programats, incloent-hi 14 produccions pròpies i 15 coproduccions, els quatre teatres […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!