Al gener, puja a l'Àtic22

Comunicació

“LA TARDOR BARCELONINA”: una perla negra de la literatura catalana.

la-tardor-barcelonina

En paraules del poeta Enric Cassasses som davant d'”Una obra mestra absoluta!”. Ens trobem davant d’un text modern i inclassificable com el mateix Pujols: Road movie existencialista? El Hamlet barceloní? Un Manual del Perfecte Suïcida? Una Guia per a Misògins amb trampa? Una Novel·la negra per a dandis? La Tardor Barcelonina, brillant text precursor del surrealisme, és tot això i molt més.

Llegeix-ne més i reserva entrades.

 

“31. No me preguntes porqué.”: Una comitragedia subversiva i hilarante.

cartel_31.1¿Leíste la letra pequeña?

La habitación de una clínica. Allí coinciden Marta y Rosario, dos mujeres de 31 años. Voluntarias de un Ensayo Clínico de Fertilidad. Tres semanas internadas. Pagan bien. El público/médicos serán testigos de sus cambios físicos, emocionales, sus alucinaciones, pesadillas, sueños y secretos, bajo los efectos de intervenciones médicas y tratamientos hormonales.

Llegeix-ne més i reserva entrades.

 

Els sonets de Shakespeare a escena.

TEATRE_BARCELONA_Sonets_De_ShakespeareEls sonets de Shakespeare són una genialitat del dramaturg més conegut, representat i fins i tot venerat de tots els temps, un material que, per tractar-se de poesia, ha quedat a l’ombra de les seves obres de teatre. En el cas dels sonets, aquesta essència gira en torn de l’amor i el sexe, amb un triangle amorós com a eix d’una història que esdevé universal. El que pretén explicar aquest espectacle no és una història d’amor i desamor, sinó la història de l’amor i el desamor, amb totes les seves facetes, des de les més pures a les més cruentes. Us oferim un muntatge on, a través de la paraula i la música, viatjarem per aquestes facetes del cor amb què tots ens podem identificar.

Llegeix tot sobre l’espectacle i reserva entrades.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!