The Complete Walk, un recorregut urbà per l’obra de Shakespeare

Redacció

Enguany es commemora el 400 aniversari de la mort de William Shakespeare. Per aquest motiu, el British Council ha organitzat The Complete Walk, una ruta per diferents espais de la ciutat on es presenten en vídeo diverses peces de l’autor en format de curtmetratge, signades pel Globe Theatre.

TEATRE_BARCELONA-complete-walk

Entre el 22 i 28 d’abril, diversos espais de la ciutat oferiran projeccions de les diferents peces de William Shakespeare. Es tracta d’un primer recorregut urbà i audiovisual per totes les obres que va escriure l’autor coincidint amb la diada de Sant Jordi. Els lectors de Shakespeare podran veure curtmetratges que els ajudaran a aprofundir en les obres més emblemàtiques, títols com Hamlet, Romeu i Julieta o Macbeth, amb les interpretacions dels millors actors i directors dels escenaris britànics.

Les projeccions a Barcelona es podran veure en espais com el vestíbul del CCCB, el British Council, el CaixaForum o el Teatre Lliure, entre d’altres. Una forma diferent d’acostar-se a l’obra de Shakespeare que es durà a terme de manera simultània al Completi Walk que tindrà lloc a riba del riu Tàmesi al Londres.

Més informació a la pàgina del British Council.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!