27 ballarins porten ‘El llac dels cignes’ a la banyera de casa seva

Rubén Garcia Espelta

El vídeo realitzat per ballarins i ballarines de diferents grans companyies de tot el món, és un encàrrec que la BBC ha fet al coreògraf Corey Baker i que els participants han enregistrat a casa seva durant el confinament. El podeu veure a continuació:

Baker, qui també ha dirigit la peça, ha explicat que la idea se li va ocórrer a la dutxa, es va inspirar i va començar a crear la coreografia al seu propi bany. Va fer tutorials de vídeo i els va passar a l’equip, els quals també han improvisat algunes parts. El director i coreògraf ha explicat que per poder dirigir als ballarins i ballarines ha hagut d’adaptar els moviments a espais petits i que en tot moment ha treballat, com la resta de l’equip artístic, des del seu lavabo.

Originari de Nova Zelanda, Baker va començar en el món del ballet amb la companyia britànica BalletBoyz, després va crear el seu propi projecte: Corey Baker Dance. La companyia, especialitzada a actuar en espais no convencionals, treballa per apropar la dansa als nous públics.

 

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!