TEATRE D'ESTIU

10 espectacles que pots veure aquest agost a Barcelona

Redacció

Els dies de calor es fan més suportables combinant-los amb certs plans: a primera línia de costa sota el parasol, amb una bona butxaca que pagui l’aire acondicionat de casa o al teatre, on a part d’estar fresc et pots entretenir i enriquir amb moltes històries. Et proposem 10 plans escènics per no deixar d’anar al teatre durant aquest mes d’agost!

‘Next to normal Immersive’

Fins al 14 d’agost encara tens algunes oportunitats per apropar-te al Centre d’Arts Digitals per veure aquesta versió immersiva del musical Next to normal. El musical va revolucionar el món dels musicals fa una dècada, i ara presenta una nova versió inèdita protagonitzada per Alice Ripley, l’actriu del muntatge original de Broadway.

‘Quant temps em queda?’

Fins al 12 d’agost encara tens algunes oportunitats per apropar-te al Teatre Goya a veure Quant temps em queda? la nova comèdia per morir-se de riure de la dramaturga i directora Marta Buchaca. Què faries si et quedés un mes de vida? Amb Lluís Villanueva, Besty Túrnez, Marta Bayarri i David Vert.

‘Corta el cable rojo’

Aquest agost el Teatre Apolo aposta per l’humor. Corta el Cable Rojo és l’espectacle d’improvisació més divertit, arriscat, original i modern amb Ruben Tejerina, Mai Boncompte i Manu Pradas. Un èxit de la cartellera madrilenya que arriba a Barcelona amb moltes ganes de triomfar!

‘Salir del terrado’

Salir del terrado és una comèdia creada per l’equip de No me toques el alma i Los Chicos Boreales. Una divertida història, que pots veure a la Sala Pangolí, sobre dos veïns que es queden tancats a un terrat.

‘P!Ópera’

Els divendres d’estiu són territori de la lírica per primera vegada al Poble Espanyol de Barcelona amb P!Ópera. Atreveix-te a descobrir l’òpera clàssica en un format molt singular: a l’aire lliure, amb una cuidada ambientació que t’encantarà i amb la possibilitat de gaudir de l’espectacle assegut o bé estirat/da sobre la gespa.

‘Negatius’

Negatius aborda la figura de Robert Capa des d’una òptica de ficció. L’obra repassa els fets més rellevants dels fotoreporters de guerra Gerta Pohorylle i Endre Ernö Friedman (creadors del pseudònim R.C.) i també porta a debat com ha canviat la concepció d’aquestes figures amb el pas del temps.

‘ImproShow Summer Edition’

Un Impro Show ben fresquet: Improshow Summer Edition. Si ja coneixes el clàssic Impro Show del Teatreneu, estaràs encantat de refrescar les teves rialles amb el ja tradicional estil que els caracteritza, aquesta vegada amb nous jocs que ens posen en sintonia amb el clima!

‘Flamenco Voyage’

Flamenco voyage, un espectacle de Ramón Oller a la Sala Aquarella que proposa un viatge per diferents quadres del ball flamenc. Un acostament a la dansa espanyola, l’anomenada “escola bolera”, amb clàssics que van des de l’Achilipú al Amor Brujo, la Cobla, El Lebrijano, Morente o Carmen de Bizet…

‘Open, una comedia de parejas abiertas’

Open, una comèdia de parejas abiertas és un espectacle d’humor on a través d’escenes hilarants veurem com una parella experimenta la nova moda en les relacions. Com ser una Parella oberta i no morir en l’intent?

‘Si lo cuentas te mato’

A Si lo cuentas, te mato de Joaquim Bundo un nou presenta la seva xicota al seu millor amic . Però passa alguna cosa, ja que tots dos semblen conèixer-se d’abans tot i que ella ho nega.

‘Okupes particulars’

Okupes particulars explica la peripècia de dos personatges que han de compartir un pis que han ocupat per raons ben diverses.  Intenten oblidar el passat, fer-se lloc en el present i no atabalar-se gaire pel futur. Però no els resulta senzill. 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

10 espectacles imprescindibles del Grec Ciutat

10 espectacles imprescindibles del Grec Ciutat

Del 26 de juny al 4 d’agost, la 48a edició del Festival Grec s’estén per una cinquantena d’espais de Barcelona amb propostes internacionals, el millor talent local i les experiències […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!