Art i passió

22/10/2014

Art i passió

Víctor Ullate Ballet torna al Teatre Poliorama amb el seu espectacle El Sur, un  homenatge al desaparegut cantautor de flamenc Enrique Morente. Un espectacle que hem valorat amb la màxima puntuació, per que el que em vist  ha estat absolutament extraordinari !!!. El lloc… qualsevol racó del sud d’Andalusia; el cel és d’un color blau càlid i hi ha llençols blancs estesos. Estrella és una dona menyspreada pel  seu marit que es llança a buscar l’amor en els braços d’un altre home, però la gelosia i l’odi del seu marit acabarà en tragèdia. Un drama, on els personatges en transmeten d’una forma molt entenedora, amor, menyspreu, engany, llibertat, passió, violència, i finalment la mort… Una història que ens recorda a les  tragèdies lorquianes, on veiem el principi de la llibertat contra el principi de l’autoritat, l’impuls contra la repressió, la fugida de la insatisfacció que  portarà  la tragèdia final. La coreografia , dirigida per Victor Ullate i Eduardo Lao , és d’una gran bellesa i sensibilitat i l’excussió del moviment és d’una perfecció absoluta, on es pot apreciar les hores i hores de treball que hi ha al darrera d’aquests ballarins. Una fusió de la dansa clàssica amb la dansa d’arrels flamenques. El ball final dels dos amants és brutal !!!, on l’amor sobreviu més enllà de la mort. La música és meravellosa i es complementa molt be amb la coreografia. Es tracta d’una composició inèdita d’Enrique Morente, que és interpretada pel propi cantaor i per la seva filla Estrella Morente. El vestuari de Pedro Moreno, és absolutament espectacular, amb tons pastel i d’una gran vaporositat , donant-li  calidesa  i  un gran atractiu visual escènic a l’espectacle. I pel que fa a la il·luminació és per treurés el barret. En fi , “Un espectacle ple d’art i passió” tal com diu el propi Ullate. No us ho penseu i correu a treure les entrades !!!


Tot el que necessites per anar al teatre

Cartellera /

Víctor Ullate Ballet: El Sur

Víctor Ullate Ballet: El Sur

L’obra sorgeix d’una trobada màgica entre el Mestre Morente i el Mestre Ullate als peus de l’Alhambra a Granada, fruit de la complicitat i de l’admiració va gestar aquesta coreografia que desprèn art i passió.

SINOPSI

El Sur, homenaje a Morente narra la història d’una dona, Estrella, que víctima del menyspreu i la violència del seu marit es llança a buscar la llibertat i l’amor en braços d’un altre home, Bernardo. L’odi acabarà segant tràgicament la il·lusió dels nous amants, el sentiment dels quals sobreviurà més enllà de la mort.

Video

Fotos

Víctor Ullate Ballet: El SurVíctor Ullate Ballet: El SurVíctor Ullate Ballet: El SurVíctor Ullate Ballet: El Sur

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  BARBARA BUGET

  Obra molt recomenable, plena d’emoció i sentiment.
  Els ballarins impressionants; molt professionlas.

  22/10/2014

 • 12345

  Elizabeth Garcia Perez

  Los personajes reflejan la pasión, el odio y el amor que caracteriza a esta puesta en escena. Por supuesto la música le da todo el sentido a la historia. Bailarines entregados y un juego de luces que termina dandole el toque final a una magnifica interpretación del ballet.

  22/10/2014

 • 12345

  Lluís Oliveras Frau

  Que ningú es perdi aquest espectacle. Escenografia, vestuari, música, il.luminació i coreografia espectaculars !!!!
  Art, passió i moltes hores de feina.

  22/10/2014

 • 12345

  Elisabet Ramírez Valle

  Una única palabra: ARTE.

  Magnífico, espectacular. Recomendable.

  23/10/2014

 • 12345

  Carmen Varela

  EL SUR fantàstic espectacle !!!!
  la companyia de Victor Ullate emociona al públic amb el homenatge a Morente,un espectacle on la música i el ball esdevenen poesía.

  24/10/2014

Deixa la teva valoració

Has d'estar registrat per poder deixar la teva opinió. Pots registrar-te aquí, o pots entrar a continuació: