Tres vaques i un destí

Vaques sagrades

23/01/2014

Sou animalistes? Creieu que el món necessita una o varies revolucions? Aquí teniu un espectacle que us agradarà. En clau tragicòmica, inspirat en fets reals i amb moralina inclosa.

Aquesta és la història de tres vaques escapant al seu destí. No podem oblidar que aquest destí és l’escorxador on la mort està industrialment dissenyada i executada. Qui no tractaria revoltar-se, d’escapar d’una mort segura i especialment freda? El text alterna acció i reflexió sense perdre ritme. Les peripècies pels carrers de la ciutat en la seva fugida desesperada i poc planificada, s’alternen amb les reflexions sobre la pròpia condició de bovina, l’acceptació d’un destí cruel i els anhels d’una possible vida alternativa. Impossible no traçar paral·lelismes amb la condició humana, i més quan aquestes vaques es dirigeixen constantment al públic.

Una escenografia senzilla però efectiva, deixa el protagonisme als tres actors que, sota la direcció de Joan Arqué, ens deixen unes bones interpretacions i algun gran moment.

 

← Tornar a Vaques sagrades

Enllaç copiat!