Vodka, molt vodka!

Vània

04/02/2014

Les Antonietes ens serveixen aquest text de Txékhov llargament representat en un muntatge actual i fresc. Un treball d’adaptació fantàstic. Però van més enllà i, sense perdre el respecte per l’obra, han fet d’aquesta una proposta descarada, fins al punt que no els importa preguntar-se “on és en Teleguin?” quan l’actor que l’hauria de representar està encarnant un altre personatge.

Un text que ens remet a la vida rural russa de finals del segle XIX. Tot passa en una hisenda on per circumstàncies varies es veuen obligats a compartir sostre una sèrie de persones que contínuament s’agredeixen a si mateixes i als que els envolten. Un drama quotidià a la russa manera o, en altres paraules, personatges que es deixen portar per les més baixes passions en una muntanya russa emocional regada amb vodka, molt vodka.

Cal destacar també unes interpretacions excel·lents, un ritme molt adequat i una escenografia bàsica però ben treballada que dóna molt de joc des del primer moment.

No cal ser un apassionat de la literatura russa per gaudir d’aquest espectacle. És més, pot ser una ocasió immillorable per a tots aquells que no han tingut mai ocasió de conèixer l’obra d’aquest gran dramaturg.  Ah! …I per conèixer Les Antonietes, una companyia de la que en sentireu parlar.

← Tornar a Vània

Enllaç copiat!