Voler complir els nostres somnis

Una habitació buida

Una habitació buida
12/11/2019

Hem tornat a gaudir a El Maldà de UNA HABITACIÓ BUIDA, que ja havíem vist al Teatre Eòlia, tal com vam comentar a la ressenya de la roda de premsa del passat dia 5.

UNA HABITACIÓ BUIDA és una distòpia futurista sobre l’impacte de la tecnologia, una proposta que vol mostrar i qüestionar la doble cara de les noves tecnologies i parlar de l’essència humana a través del temps. Marc Artigau i Queralt és el dramaturg, Clara Peya és la compositora musical, la direcció escènica és de Joan Maria Segura i Bernadas i la direcció musical de Miquel Tejada.

Creiem que la proposta ha guanyat en seguretat en les interpretacions dels joves intèrprets que repeteixen el cast, amb la incorporació de dues noves veus: Marc Arias (Ell 2), Ariadna Colomer (Muriel), Eric Oloz (Ciceró), Marc P.Balasch (Ell), Carla Pueyo (narradora), Cristina Vallribera (Iona), Ferran Enfedaque (Néstor) i Núria Llausí (John Lennon). Al piano els acompanya aquesta vegada en Miquel González.

Carla Pueyo ha estat una magnífica narradora que capta la nostra atenció amb la primera paraula i la primera mirada i ens explica les tres històries que s’acaben interrelacionant.

I una extraordinària música i unes cançons encomanadisses, que ara per sort, es poden adquirir en sortir de la sala.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Una habitació buida

Enllaç copiat!