El plaer de veure West End a Barcelona

The Rocky Horror Show

The Rocky Horror Show
31/10/2023

Que la gira del 50 aniversari del musical The Rocky Horror Show comenci a Barcelona, i amb el muntatge del West End, és un privilegi. No només perquè es tracta d’un fenomen mundial, un espectacle de culte que també va passar per la gran pantalla pocs anys després de la seva estrena en el teatre; si no també perquè l’elenc que el conforma és el mateix que veuries a Londres i això a nivell de qualitat, es nota (i es gaudeix).

Si bé potser aquest no és un musical apte per a tots els públics, si t’agraden els musicals, coneixes una mica els grans títols que marquen el gènere i ets una persona curiosa, aquesta experiència és per a tu. I dic experiència i no espectacle perquè, a part que no es tenen moltes ocasions per a veure un musical en versió original a Barcelona, aquest en concret té tot un ritual entre el públic més adepte: la gent va amb ganes de passar-s’ho bé, de taral·larejar cançons que se saben de memòria, ballar coreografies que porten més que assajades, venir disfressats i disfressades dels mítics personatges de la història i, no t’estranyi ni t’espanti, cridar als i les artistes enmig de la funció. És part del joc que va crear aquest fenomen de culte, un cant a la llibertat i diversitat sexual, que va ser totalment disruptiu en el seu moment i que fins i tot avui dia el continua sent, veient com està el panorama actual.

És una fricada bizarra i súper divertida, a la qual entrar amb la ment oberta, sobretot si no coneixes res de la seva història. I deixar-se portar per una música (en directe) trepidant, unes veus que deixen sense paraules i unes interpretacions a l’alçada.

Molt comptades vegades podràs tenir l’oportunitat de veure un xou del West End sense moure’t de Barcelona, no el deixis escapar!

← Tornar a The Rocky Horror Show

Enllaç copiat!