Converteixen la platea en una festa

The Chanclettes: #DPutuCooL

The Chanclettes: #DPutuCooL
16/10/2017

Sorprenentment quan arribem al Teatre ens trobem la sala gairebé plena, la qual cosa contrasta i molt, amb el que hem vist aquests últims dies per la falta d’afluència de públic a les representacions teatrals.

La companyia The Chanclettes, va crear l’anomenat “turmixplayback” que és una barreja de cançons, pel·lícules, anuncis i programes de televisió que ens presenten amb perruques i sabates de taló. Els seus components són: Josep Maria Portavella, Josep Coll i Xavier Palomino.

Un espectacle que connecta des del minut zero amb el públic, inclús fins i tot abans d’entrar a la sala, perquè són els mateixos actors els que controlen l’accés tallant les entrades, informant que el número de la teva entrada entrarà en un sorteig “sorpresa” a la mitja part de l’espectacle i convidant a què t’animis a consumir la beguda que prefereixis en qualsevol moment.

Es nota que el públic està entregat plenament a les bromes dels actors i que volen participar activament en el show des de les seves butaques…. alguns d’ells sembla que no és la primera vegada que veuen l’espectacle.

Es tracta d’un treball que requereix una gran preparació prèvia i amb una gran complexitat tècnica on tot està absolutament sincronitzat. Amb una estètica i una voluntat llibertària que recorda l’època daurada dels cabarets de la ciutat, cabarets que alguns d’ells nosaltres vam trepitjar quan érem joves.

The Chanclettes no juguen amb l’ambigüitat sexual ni ideològica, veiem clarament que són i que pensen i ho comparteixen amb un públic entregat. Un espectacle molt divertit, dirigit especialment a la comunitat gai, però també a qualsevol tipus de públic que tingui la seva ment oberta.

Però per sort l’espectacle no es queda solament en aquesta primera capa, ja que entra de ple en el moment polític que ara mateix està vivint Catalunya i se’n refot obertament d’alguns d’ells …. Rajoy, Rivera, Soralla (amb elle) i inclús del rei d’Espanya.

Amb els tres components del grup col·laboren com a mestres de cerimònies la “Mega Pubilla” i Lola Bastarda, i tots plegats amb una especial habilitat per engrescar al públic converteixen la platea en una festa on tothom aplaudeix, respon a les preguntes, es fan fotos amb ells a la mitja part.

Una esbojarrada i surrealista proposta, en la línia de treball d’aquest grup.
Ben cert que és una nit diferent, un espectacle diferent ideal per desconnectar.

Per veure l’apunt original sencer, cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a The Chanclettes: #DPutuCooL

Enllaç copiat!