Cabaret circense

The best of the worst

The best of the worst
02/06/2017

Durant el mes de Juny, i per segon any consecutiu, la Sala Fènix organitza el cicle SOMRIURES, l’alternativa de l’alternativa. Cinc setmanes d’humor gestual i comèdia física que els amants del teatre sense text no s’haurien de perdre.

Ahir es va presentar el primer dels cinc espectacles  “The best of the worst”, traduït al català seria més o menys “el millor del pitjor”.

Nit d’estrena , a la Sala Fènix no hi cabia ni una agulla!!!

“The best of the worst” és l’espectacle de Javier Ariza Barcina, un còmic o pallasso modern, tal com es sol definir a si mateix, amb una trajectória de fa més de 15 anys.

L’espectacle neix a partir de la recopilació d’alguns dels seus “pitjors” números, rescatats d’altres espectacles que s’han pogut veure durant aquests15 anys de trajectòria professional.

 

Es tracta d’una espècie de cabaret circense on s’hi poden veure un munt de disciplines com manipulació d’objectes, malabars, màgia, dansa, equilibris, musica, comèdia del arte, …,i tot això executat per un sol home (Javier Ariza Barcina) que interpreta a un munt de personatges increïbles que formen part d’una companyia d’artistes que treballen en un petit teatre de circ ambulant. Teatre dins del teatre.

James, the Ringmaster és un divertit i esbojarrat mestre de cerimònies. A part de ser el fil conductor de tot l’espectacle, interactua amb el públic , balla i canta,…realment és molt divertit.

El números que ens ofereix aquest petit circ són molt variats. Així podreu veure des de un director d’orquestra molt peculiar, un músic equilibrista, un “galtes” fent un ball amb una escala, un número amb doble “ploma”, un multi instrumentista, un bailaor de flamenc, …

 

La veritat és que m’ho he passat d’allò més bé. Les meves expectatives eren molt altes i s’han complert amb escreix. Per tant la qualitat de l’espectacle és mereix una bona puntuació.

 

Jo de vosaltres no m’ho pensaria, si voleu passar una bona estona i no parar de riure, no us perdeu aquest espectacle. Teniu només fins diumenge per anar-lo a veure.

 

****1/2

 

← Tornar a The best of the worst

Enllaç copiat!