Teatre per a preescolars

L'arbre de la vida

L’arbre de la vida
09/12/2013

Quina és la millor edat per introduir els petits de casa al teatre? Doncs no ho sé, la veritat, dependrà de l’infant, però l’important és escollir una proposta que estigui pensada per a l’edat de la canalla. Doncs això és el que vàrem fer fa uns dies. Ens va fer decidir L’arbre de la vida, una proposta singular a la cartellera teatral, especialment pensada per a nens de 6 mesos a 3 anys.

La nostra filla té poc més d’un any, tot just comença a caminar i a dir alguna paraula solta, però té els sentits ben desperts i una curiositat incontenible, como tots. Val a dir que era la benjamina del públic, però va xalar com el que més amb aquest espectacle assossegat, sensorial i simbòlic.

Coreografies de moviments suaus, sons d’allò més variats, llums ambientals, un munt de colors, materials i formes. Poques paraules, algunes onomatopeies. I una caixa amb sorpreses! Tot sense estridències i sobre un fons ben blanc. A més, i pensant en les seves necessitats, els petits espectadors poden fer -i de fet fan- el que vulguin durant la funció (seure, aixecar-se, menjar-se el seient, caminar, aplaudir, estirar-se a terra, ballar,…). És evident que a les criatures d’aquestes edats no els pots demanar que mantinguin l’atenció gaire temps seguit, però un bon plantejament i unes actrius que gaudeixen amb el que fan, aconsegueixen en molts moments captar-los l’atenció de forma totalment hipnòtica. Al final i per a major diversió, la sala es torna un pati jocs amb els elements de l’escenografia.

L’arbre de la vida és una proposta singular a la cartellera que us animo a veure si teniu nadons.

← Tornar a L'arbre de la vida

Enllaç copiat!