“Gatillazo”!!!

Sunday Morning

Sunday Morning
26/01/2016

Sunday Morning és un thriller en forma de comèdia escrit i dirigit per Carol López i protagonitzat per Nausicaa Bonnín, Isak Férriz i Sergio Matamala.

Ens diuen que passa en una comissaria de policia… jo no ho vaig veure gaire clar per diversos motius que no us desvetllaré per no entrar en spoilers. És dissabte per la nit. A fora plou. Dos personatges, en Robert i l’Anna, una situació surrealista, uns personatges surrealistes…

Tot comença força bé, es crea la intriga entre els espectadors. La cosa pinta bé. Espero, espero, espero, espero, espero, això s’allarga, començo a perdre l’interès… Miro el rellotge, començo a badallar. Espero, suposo que ara ens sorprendrà, però rés de rés. Començo a pensar que… potser al final res serà el que sembla ser… pot ser no és una comissaria, potser en Robert i l’Anna ja es coneixen, seran dos bojos que s’han escapat d’algun lloc? Segueixo esperant un final inesperat… i el final arriba… no hi ha sorpresa, ni final inesperat. El final és totalment pla.

Llàstima, podia haver estat una gran obra i al final ha estat un “gatillazo”, un coitus interruptus.

En definitiva, que ni l’originalitat de la història, ni les bones interpretacions dels actors han estat suficients per mi.

**1/2

← Tornar a Sunday Morning

Enllaç copiat!