Immens musical

Sugar (Con faldas y a lo loco)

Sugar (Con faldas y a lo loco)
22/11/2016

Divertidíssima versió teatral de Some Like It Hot de Billy Wilder (aquí tots la coneixem per Con faldas y a lo loco) que es marquen 15 actors i ballarins i un conjunt de jazz en directe al Teatre de l’Eixample. El muntatge es va estrenar la passada temporada al Teatre Gaudí i va exhaurir localitats en una volada, i no és per menys: es basa en un guió que és un clàssic de les comèdies musicals, les coreografies de Laura Olivella et transporten directament a Broadway, i els actors/actrius, en especial els tres protagonistes (Bealia GuerraRubén Yuste i el camaleònic Xavi Duch), estan fantàstics.

Sugar és una de les millors propostes musicals de la ciutat: és un musical immens en un petit escenari. Si hi aneu, ho passareu fantàsticament i sortireu carregats de bon rotllo. Garantia assegurada!

Aplaudeixo la valentia de Som-hi Films al reposar un muntatge tan arriscat. Avui en dia portar un desplegament tan gran sense el suport d’una gran producció al darrere és un fet pràcticament heroic. També poso un “semàfor verd” al Teatre de l’Eixample, que pot trobar un espai propi a la cartellera de la ciutat si manté l’aposta per aquests musicals de (suposat) petit format i d’una qualitat altíssima. L’ombra de l’antic Guasch és allargada i li costarà treure’s l’etiqueta de recinte exclusivament familiar.

← Tornar a Sugar (Con faldas y a lo loco)

Enllaç copiat!