Una gran festa barroca

Siglo de Oro, siglo de ahora

29/09/2013

Us heu preguntat mai de què parlarien avui dia els clàssics del Segle d’Or? Us sembli o no una pregunta apta per a neuròtics, Ron Lalá no en té cap dubte: that is the question. Si bé és cert que a priori pot semblar una premisa agosarada, fins i tot un pèl esbojarrada, de la mà d’aquesta companyia resulta quasi imperdonable no haver-s’ho preguntat abans.

Siglo de Oro, Siglo de Ahora és una proposta teatral brillant que reviu el teatre clàssic des d’un punt de vista iconoclasta i juganer, on el passat dialoga sense embuts amb les mancances (tantes!) del nostre present. A l’estil dels entremesos barrocs, s’enfilen peces breus de marcat to humorístic on l’enginy, la música en directe i el vers (amb rima consonant, esclar!) són el teló de fons per a cinc grans actors que, amb una complicitat increïble, ens endinsen en el seu univers particular. Un univers de festa i follia, de jocs de paraules i dobles sentits, d’humor àcid i provocador que us atraparà fins i tot hores després d’acabar l’espectacle.

Si a l’escola eres dels que s’adormien amb Shakespeare i Cervantes de ben segur que, després de veure aquest espectacle, canviaràs d’opinió!

← Tornar a Siglo de Oro, siglo de ahora

Enllaç copiat!