Impossible sortir indiferent

Sex Escape

A partir de 14,00€
Comprar Entrades
Sex Escape → Eixample Teatre
15/10/2018

Sex Escape és una comèdia interpretada per Benjamin Montes, Albert Doz, Adrià Olay, Árantzazu Ruiz y Dana Cáceres. Quatre d’ells encarnen a dues parelles d’enamorats que pretenen realitzar un room scape ambientat en la temàtica sexual, o això és el que ells creuen. De la mà d’aquests quatre personatges, els espectadors entraran en el joc convertint-se en testimonis de les situacions còmiques que esdevindran.

 

Tot i que la comèdia comença una mica fluixa, amb el transcurs dels fets, l’obra aconsegueix despertar una atenció i curiositat major, que la del començament, en els espectadors. A més a més, com més avança l’obra, major és la intensitat de les situacions còmiques que acaben desembocant en un gran i divertit final.

 

L’obra presenta un format innovador i una temàtica poc freqüent, ja que no és habitual trobar obres teatrals que tinguin com a fil conductor la temàtica sexual. Tot i tenir la tradició en contra, el resultat aconseguit és fantàstic i, per tant, converteix l’obra en una proposta original, fresca i actual. Un altre punt a favor és que tracten la citada temàtica a partir d’un joc que actualment és molt comú, els room scape. Tot això fa que els espectadors s’apropin a l’obra d’una manera molt natural i quotidiana.

Un altre aspecte que cal tenir en compte, aquesta vegada de manera negativa, és que en ocasions, l’obra teatral cau en alguns clixés típics i, en conseqüència, hi ha situacions que són perceptibles. Tot i això, molts d’aquests moments queden amagats, passant a un segon pla, sota l’humor.

 

Com a conclusió, cal remarcar l’importància de presentar una comèdia innovadora pel que fa la temàtica. Per tant, es considera que és una obra teatral recomanable a tots aquells espectadors atrevits que vulguin gaudir d’una comèdia diferent, però plena igualment de riures i d’humor.

 

← Tornar a Sex Escape