Sentimsentits

6/02/2018

Un regal per cada un dels sentits ……

La setmana passada vam veure un espectacle de dansa molt recomanable a La Vilella. SentimSentits és un espectacle de Pol Jiménez i la seva reinterpretació sobre un fragment de “Glimpse” de Cesc Gelabert.

Un espectacle díficil de definir, ja que tracta dels 5 sentits que tots tenim. Com expresar tots ells i transmetre-ho al públic assistent és una quimera díficil de realizar. Si pot ser difícil definir com sentim un so, un sabor, un soroll,.. imagineu-vos com definir-ho amb el moviment del cos.

Un espectacle on combina la dansa, la música, la projecció d’imatges i la llum. En diferents moments és tant important el que veus, el que insinueix com el joc amb les ombres per retransmetre els sentits.

Per a una persona aliena a la dansa, pot ser difícil veure espectacles de dansa. Però en aquest en concret el més important és deixar-se portar per la dansa i veure si t’arriba a transmetre alguna sensació més que veure únicament el moviment. I aquesta vegada, el Pol impregna en el seu ball molt més que moviment.

Sense gaire estona, el públic és testimoni del que tenim davant l’escenari és un petit geni a punt d’esclatar per la seva fortalesa i determinació en el ball. I més amb una disciplina on es demana molt a l’artista.

Podeu seguir la continuació de la recomanació al següent link d’inquietuds


Tot el que necessites per anar al teatre

Sentimsentits

Sentimsentits

A través de l’espectacle Glimpse de Cesc Gelabert, que tracta sobre les emocions, els pensaments i el imaginari, temes comuns entre els ballarins, en Pol Jiménez, es centra en un dels fragments de la peça: els 5 sentits. En Pol escull una temàtica propera a tothom, fent que un dels membres del públic decideix l´ordre de l´espectacle. Sempre desde la manera d’entendre la dansa espanyola del ballarí: una dansa inquieta, creativa i que parli desde el present, que remogui l’ànima de l’espectador i el faci vibrar. Ens mostra una dansa, que va més enllà del propi cos.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.