Molt divertida!!

Rovira versus Rodríguez

Rovira versus Rodríguez
31/07/2023 - Sala Versus Glòries

 

Rovira versus Rodríguez és una nova creació teatral de la dramaturga barcelonina Cristina Clemente i el dramaturg de Buenos Aires Nelson Valente, que és part d’una experiència de col·laboració escènica internacional. S’han fet tres obres amb els diferents familiars. I aquesta és la que uneix a les dues famílies.

Dues famílies fan una trobada per comunicar una cosa entre ells. I a partir d’aquesta situació, succeeixen coses còmiques, hilarants i completament inversemblants.

Cristina i Nelon juguen molt bé amb el que pensem dels catalans i dels argentins, creant moments divertits. El xoc entre les dues cultures, els tòpics entre els catalans i argentins provoca moments divertidíssims.

La iniciativa de crear aquest projecte entre sales de Buenos Aires i de Barcelona, ha estat tot un encert. A veure si podem veure les 3 obres la temporada vinent i altra iniciativa com aquesta.

Gran encert entre els diferents actors. Tant la part catalana com argentina tenen els seus moments. Lide Uranga i Lluïsa Castell magnífiques com a matriarques de les dues families; que s’han de veure amb els seus fills (i un més).

Ha estat una bona manera de finalitzar la temporada teatral. I ara a tancar fins al setembre.

Podeu veure la meva opinió al següent enllaç

← Tornar a Rovira versus Rodríguez

Enllaç copiat!