Imaginació, humor, i…pneumàtics

Rodó, 25 anys

Rodó, 25 anys
05/02/2018

El 2 de maig del 1992, en Carles Torrano, Ernest Tarradas i Jordi Bardavio decideixen crear la companyia de Chapertons i s’estrenen amb l’espectacle “Boom!” al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà.

Al 2007 estrenen l’espectacle “Goma gom” al festival Nez Rouges de saint-Orens (França)

Han actuat a més de 20 països: Holanda, Brasil, Espanya, Andorra, França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Bèlgica, Àustria, Escòcia, Portugal, Dinamarca, Canadà, Japó, Hong-Kong, Taiwan, Singapur, Tunísia.

Actualment els Chapertons  són l’Ernest Tarradas, Miner Montell i Kike Ferragut.

Als Chapertons els conec pràcticament des dels seus inicis. He vist i he gaudit de cadascun dels seus espectacles. Quan vaig veure que al SAT presentaven “Rodó, 25 anys” no m’ho vaig pensar dues vegades i vaig reservar les entrades pel mateix dia de l’estrena.

25 anys !!!

La originalitat d’aquesta companyia és el pneumàtic. El pneumàtic ha estat sempre el principal protagonista i fil conductor de tots els seus espectacles. Amb els pneumàtics han creat un univers imaginatiu sense límits, on les rodes agafen formes realment sorprenents. Pneumàtics de totes mides i formes. Pneumàtics en constant transformació.

“Rodó, 25 anys” recull alguns dels millors gags que formaven part dels seus espectacles “Boom!”, “Goma gom” i “Volta de roda”.

A “Rodó” podreu veure els pneumàtics transformar-se en animals (peixos, ànecs, abelles, o una elefanta anomenada Petrusca ), en vehicles (motos, cotxes, bicicletes i fins hi tot un tàndem), en alguns complements (faldilles, màscares, cascs, ulleres de bussejar, barrets), …

“Rodó” és un espectacle, multidisciplinari que integra diferents tècniques escèniques en un mateix projecte: teatre físic, còmic, gestual i d’objectes. Humor visual sense text per a totes les edats.

Si teniu ganes de riure, passar-vos-ho bé  i tornar-vos a sentir com nens, feu-me cas i aneu a veure “Rodó”.

 

***1/2

 

← Tornar a Rodó, 25 anys

Enllaç copiat!