Què vol dir ser persona?

Röbota (servitud)

Röbota (servitud)
04/04/2019

Mar Pawlowsky, ens presenta la seva primera obra escrita: Röbota, un distòpic futur on l’Eva ha d’enfrontar-se als seus obscurs desitjos. Una societat on les relacions heterosexuals estan prohibides per culpa de la sobre població.

A partir d’una escenificació futurista, amb un joc de dues cortines blanques, la companyia El Eje ens planteja una posada en escena amb un moviment corporal molt característic. És en les escenes claus on els protagonistes són els cossos i no les paraules. Una actuació molt destacable d’Eric Balbàs, dins la pell (si és que tenen) d’un robot.

Maria Hernandez ens porta fins a un final tràgic, carregat de crítica, on la gent comença amb aplaudiments secs carregats d’emocions i dubtes; escèptics. Un epíleg que busca la destrucció d’aquest aparent futur, esquitxat de molt present.

Què passa quan converteixes les persones en objectes? Quina és la concepció que tenim de l’amor? Una aposta atrevida, per l’escassetat de ciència-ficció al món teatral, però molt ben resolta i necessària.

← Tornar a Röbota (servitud)

Enllaç copiat!