Resistiré…

Resofocos

Resofocos
24/03/2014

Resofocos és una comèdia temàtica sobre els canvis d’humor de diferents tipus de dones a partir del moment en el qual se’ls hi manifesta la menopausa. A l’obra es veu com el comportament de les quatre artistes canvia mentre afronten les diverses situacions quotidianes (visita a un supermercat, visita al gimnàs, a la perruqueria…). Humilment penso que el tema està tractat d’una manera molt cuidada, amb tocs d’humor molt bons. Penso que és una comèdia en la linea de Revista (amb números musicals inclosos i grans exageracions teatrals). A més a més, un punt a favor de l’obra (a part de que les actrius son reconegudíssimes), és la col·laboració que fa el presentador Carlos Sobera de mode virtual: A l’inici de la funció podem veure a Carlos Sobera presentant una mica el tema de l’obra.

Per tant, perquè us poseu en situació… Les quatre protagonistes aconsegueixen posar-se al públic a la butxaca amb divertides escenes del dia a dia però vistes des d’una visió de dona adulta que pateix diversos símptomes de la menopausa (son tant alts els fogots que, fins i tot, la Charo Reina explica com arriba a visitar múltiples ginecòlegs diferents…).

Altres temes d’interés: 1. El decorat és senzill però Resofocos consegueix endinsar-nos de ple a cada situació, tan sols veiem dues pantalles al fons on es projecten els llocs en el qual transcorren els sketxos i quatre mobles que es van canviant al llarg de l’obra; 2. Al final de l’obra canten “Resistiré”, un número musical molt vistós amb vestuaris de la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada.

← Tornar a Resofocos

Enllaç copiat!