Un dels 10 millors musicals de la història

Rent, el musical

Rent, el musical
30/01/2016

Un equip de més de 50 persones, han aixecat aquest musical una altra vegada des de zero i ho han volgut fer precisament per estrenar-la en la data exacta que se celebra el 20è aniversari de la seva estrena al Off Broadway, aquell 26 de gener de 1996, encara no 48 hores després de la mort del seu creador Jonathan Larson. Els Voltaires vàrem tenir l’enorme sort d’assistir a aquesta estrena dimarts passat.

Quan va començar a sonar la primera cançó, de seguida vaig notar que m’estava emocionant i que els meus ulls s’humitejaven; llavors vaig pensar que aquest enorme esforç tindria la seva recompensa i que acabaria sent tot un èxit.

El resultat ha estat magnífic, especialment per la seva qualitat en la seva execució, també per una gran –grandíssima– posada en escena, que no té res a envejar amb molts dels musicals que es poden veure a New York o Londres… per l’enorme il·lusió que transmeten en tot moment els seus 17 actors i cantants, així com –o millor dit, especialment per– l’enorme qualitat de les interpretacions musicals en directe, efectuada tan sols per 5 músics que sonen com si fossin tota una orquestra.

Crec que paga la pena recolzar a aquest grup d’artistes que se l’han jugada per tal de portar a casa nostra, sense cap mena de subvenció. Malgrat alguns desajustos en les interpretacions que de ben segur seran solucionades amb el rodatge de les funcions, estic segur que hauran de prorrogar les quaranta funcions inicials previstes i que portaran el seu espectacle a altres ciutats de l’estat.

Si us bé de gust llegir la nostra crònica sencera ho podeu fer en aquest enllaç del nostre Blog “Voltar i Voltar”: http://wp.me/p19AHZ-g7X

← Tornar a Rent, el musical

Enllaç copiat!