El musical de l’amor i la vida

Rent, el musical

Rent, el musical
07/04/2019

Vint anys després de la seva primera estrena, Rent, inspirat en La Bohème de Puccini, arriba a Barcelona de la mà de Daniel Anglès. Aquest musical es va convertir, en el seu moment, en un dels més revolucionaris de Bordway, de manera que essent tan famós i conegut, aquesta nova producció ha creat molta expectació.

Sens dubte, aquesta nova producció ha complert totes les expectatives gràcies al fantàstic elenc amb el que compta. La posada en escena d’actors, cantants i ballarins és immillorable, sent la música i la veu en directe el millor de l’espectacle. Un punt molt positiu del musical és que han adaptat les cançons de l’anglès original al castellà, tenint així la possibilitat d’arribar a un públic molt mes ampli, ja que la historia s’explica a través de les cançons i no del diàleg. Per motiu de la llarga durada de l’espectacle, el musical queda dividit en dues parts: la primera més llarga que la segona. Pot ser per la durada o pel fet que hi hagi molt poc diàleg, però la primera part resulta una mica llarga. La segona, també té parts mínimes de diàleg, però és molt més dinàmica.

L’attrezzo és una gran infraestructura immòbil acompanyada de bancs i taules mòbils. Totes aquestes estructures són ocupades pels protagonistes. Tot això queda reforçat pels efectes visuals que lliguen a la perfecció amb l’obra i que són, com a mínim, sorprenents.

Com a conclusió, Rent és un espectacle totalment recomanable per aquells que són amants dels musicals, que sense cap mena de dubte quedaran sorpresos per l’espectacular posada en escena.

← Tornar a Rent, el musical

Enllaç copiat!