Reload: The Gospel Viu Choir

9/08/2017

Emocions a flor de pell

THE GOSPEL VIU CHOIR és una formació musical fundada fa quinze anys a Palafolls pel seu director Moisès Sala. Està formada per més de 60 cantaires de diferents comarques de Catalunya.

Ahir eren 55 les veus a l’escenari acompanyats per cinc músics i un ballarí.

La formació és tot un referent en el món del gospel a Catalunya i un dels grups més notables d’àmbit nacional i europeu.

Aquest espectacle, RELOAD, va ser estrenat l’any 2016 al Teatre Condal de Barcelona i porta a les seves esquenes més de 300 representacions. Una exquisida tècnica vocal, uns ritmes vius i una posada en escena arriscada i potent.

L’espectacle té una durada d’hora i mitja llarga i en Moisès Sala va saber captar l’atenció i la sensibilitat del públic des del moment en què va començar a parlar i es va dirigir a la seva mare parlant d’un vestit que havia fet malbé, o no, i va autoritzar al públic a fer fotos i filmar el que volguéssim.

Un dels moments més impactants de la nit va ser quan va decidir que els micros s’apaguessin per cantar a cappella, sense suport acústic de cap mena, tal com es devia haver fet l’any 1929, any de construcció d’aquest teatre.

Un gospel innovador, trencador, vital on nosaltres, els espectadors, ens vam sentir que en formàvem part de l’espectacle. En Moisès imposa una dinàmica participativa i tot el grup encomanen l’alegria i la joia de viure i d’estar. Emocions a flor de pell. Participació del públic en un constant crescendo al llarg de la nit que acaba amb una fusió absoluta entre el cor i nosaltres.

Per llegir la nostra valoració original sencera, només heu de clicar AQUÍ


Tot el que necessites per anar al teatre

Reload: The Gospel Viu Choir

Reload: The Gospel Viu Choir

Després de triomfar amb els seus treballs Non stop Gospel, The Gospel X-perience in Symphony i Marchin’ to freedom, The Gospel Viu Choir (TGVCHOIR) torna amb la seva millor versió per trencar, un cop més, els esquemes i les formes del gospel del nostre país amb un nou espectacle, Reload.

The Gospel Viu Choir, considerats referents del gospel nacional i un dels grups més notables d’àmbit europeu, és una formació amb més de 60 cantants acompanyats per cinc músics d’excel.lent trajectòria internacional i un FreeStyle Dancer en directe. Des del 2004 i dirigits pel músic i compositor Moisès Sala, busca constantment la innovació en el gènere, la superació i evolució del gospel clàssic cap a formes més actuals i contemporànies, sempre amb un estil propi i característic marcat pel bon ús d’una exquisida tècnica vocal, coral i musical, per uns ritmes vius, treballats i intensos i una posada en escena arriscada i molt potent.

Reload representa un pas més enllà en el gospel més contemporani i actual, la maduració del camí iniciat amb Non stop Gospel. Amb aquest nou espectacle la formació segueix el seu creixement vital caracteritzat per un ritme més intens, trepidant i pel funky més electritzant i frenètic del millor gospel urbà (#UrbanGospel) del moment, amb tota l’energia, sentiments i emocions que, des de sempre, ha portat TGVCHOIR dalt de l’escenari.
Al llarg d’una hora i mitja llarga d’espectacle, Reload crea una fusió total i absoluta entre TGVCHOIR i l’espectador. Melodies agosarades, harmonies atrevides i contundents, noves tendències estètiques i cadències colpidores fan que l’espectacle arribi, in crescendo i de forma extraordinàriament natural i espontània, a tots els públics. Un nou gospel, innovador, trencador, divers, vital i atractiu, un cúmul d’emocions a flor de pell, una seqüència musical on l’espectador forma part del mateix espectacle amb una dinàmica intensament participativa i tremendament contemporània: gospel del segle XXI, #UrbanGospel, pura vida de gospel!

 

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.