Coses importants que tot sovint oblidem

Red the Nosepaper: Take it All

Red the Nosepaper: Take it All
14/04/2014

Nens i nenes, mares, pares, avis i àvies, Red The Nosepaper presenta: Take it all!

Tan acostumats com estem a espectacles amb molta parafernàlia que no diuen res, donem gràcies a l’Ovidi Llorente i l’Erika Alsborn per dur-nos un petit espectacle que, impregnat de la millor tradició chapliniana, amb poca cosa diu molt.

Una història que els més petits gaudiran per la seva plasticitat, per la gran capacitat expressiva dels seus intèrprets, que poden aprofitar una simple goma elàstica per crear un milió d’escenes divertides i enginyoses per guanyar-se la seva complicitat.

Una història que també els més grans gaudiran, doncs a través d’un llenguatge senzill i directe ens donen una lliçó molt emocional al votant del sentit de la vida i de com podem perdre el nord si ens deixem engalipar pels que traginen amb els pinyons (en aquest cas, les bananes).

Recomanat per a nens i nenes, mares, pares, avis i àvies que desitgin gaudir d’un espectacle emocionant, sincer i reflexiu que crida de moltes maneres al nen que mai hauríem de fer callar, tant se val els anys que passin, perquè ens recorda coses importants que tot sovint oblidem. No recomanat per a espectadors que no combreguin amb l’expressió aquella de “al pot petit hi ha la bona confitura”.

← Tornar a Red the Nosepaper: Take it All

Enllaç copiat!