Y a otra cosa mariposa

¿Qué fue de Andrés Villarosa?

¿Qué fue de Andrés Villarosa?
18/03/2017

En la Barcelona del S.XX van aparèixer alguns locals nocturns que se’ls coneixia com “Nidos del arte”.

Enfans Terribles, Villa Rosa, Tabú, Copacabana, la Bodega Bohémia eren locals freqüentats per personalitats famoses, on hi actuaven normalment artistes desconeguts amb la il.lusió de poder arribar a ser algun dia artistes consagrats.

 

La Bodega Bohémia era un d’aquells caus canalles, transgressors i divertits per on hi van passar un munt de personatges, d’entre ells l’Andrés Villarrosa, “el cantante melódico del trémolo metódico”.

 

Però tal com diu la cançó, ¿Qué fué de Andrés Villarrosa?

 

Que fue, que fue… No se, no se…

Ja us aviso que no cal que busqueu a la Viquipèdia perquè no en trobareu rés d’ell.

 Sota la dramatúrgia i direcció de Marc Rosich, i la idea d’Oriol Genís, el Maldà obre les seves portes per rebre a Andrés Villarrosa !!!

 Tot és a punt. El públic restem impacients.

No hi falta les ampolletes d’aigua, la Xibeca de litre, la colònia Brumel, “el loro” i les cintes de cassette. El perruquí, el bigotis, la cola, els pantalons amb brillantors, les jaquetes llampants i les camises amb xorreres que ell mateix es confecciona.

Vindrà?

No va aparèixer a la roda de premsa . No s’ha presentat als assajos. No contesta al telèfon.

Deixarà perdre la seva última oportunitat ?

 

“¿Qué fué de Andrés Villarrosa?” és un espectacle amb olor de laca, de pasodobles, boleros i cuplets, de lluentons i coreografies inaudites. Un espectacle kitsch, un divertiment en forma de cabaret, un espectacle de varietés, un salt enrere en el temps i en la cultura catalana. Un viu i en directe. Un no parar de riure. Una nit màgica.

Gràcies Marc Rosich, Óscar Machancoses, Oriol Genís i Andrés Villarrosa per fer la vida una mica més alegre.

← Tornar a ¿Qué fue de Andrés Villarosa?

Enllaç copiat!