Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre

11/06/2018

Molt bé, pindoleros

Primera jornada del Festival Píndoles 2018. Per començar elogiar l’organització que ha funcionat com un rellotge de quars, cosa gent fàcil quan es mouen 6 obres de teatre simultàniament. El Castell de Montjuic és un espai màgic, que avui està espectacular. En general bon nivell d’obres i molt variat.

Només un inconvenient, pels que tenim la freixura com unes calces velles. Ens hem fet un tip de pujar i baixar escales… però a canvi això ens ha permès descobrir llocs del recinte que mai hauríem conegut.

 

 

 

Crítica completa »    https://bit.ly/2HGjFiw


Tot el que necessites per anar al teatre

Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre

Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre

El Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre neix com el primer festival de microteatre de Barcelona. El projecte aposta pel concepte “teatre fora del teatre”, representacions fora dels escenaris, en espais singulars on mai ningú s’imaginaria fer-hi ni veure-hi teatre, i on la proximitat del públic amb els actors augmenta l’experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única. Ofereix una nova manera de veure i viure el teatre, a la vegada que descobreix espais únics i desconeguts al públic. I la premisa és aconseguir-ho amb una programació de luxe i ben variada: drama, comèdia, thriller… i des del 2017 ha incorporat microespectacles d’altres disciplines com el gest, la manipulació d’objectes, la dansa… En definitiva, amb propostes per a tots els gustos amb un denominador comú: la qualitat.

Aquest any se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juny de 2018 al Castell de Montjuïc.

Fotos

Píndoles – Festival de microteatre fora del teatrePíndoles – Festival de microteatre fora del teatrePíndoles – Festival de microteatre fora del teatre

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració