El final el tria el públic

Pels pèls

Pels pèls
02/03/2015

Pels pèls és l’adaptació d’una comèdia de Paul Pörtner (Shear madness),un clàssic que porta anys en cartell, i aquesta és la tercera vegada que es representa a Barcelona. Nosaltres la vàrem veure el 2006 al Teatre Borràs, dirigida en aquella ocasió pel mateix Abel Folk e interpretada per Enric Major, Eduard Farelo, Àlex Casanovas, Pep Planes, Mercè Comes i Beth Rodergas. Com ens venia molt de gust de repetir, ja que en el seu dia la vàrem trobar molt divertida i original, vam convèncer a un grup d’amigues per anar-la a veure.  A la sortida totes van reconèixer que s’ho havien passat molt be; això sí cadascuna d’elles havia triat un assassí diferent. És una comèdia que trenca barreres, ja que el públic hi té molt a dir, convertint-se en participants actius, fins al punt que som nosaltres mateixos els que decidim per votació qui és l’assassí a cada representació. Una espècie de joc policial, que fa que cada funció sigui única e irrepetible. En aquesta ocasió vam ser dos qui vàrem encertar qui era el culpable.

Només entrar a la sala la ràdio ja està sonant i, a l’escenari, l’interior d’una perruqueria de la gaixample barcelonesa, s’hi passegen alguns dels protagonistes. M’agradaria destacar les interpretacions de la Mercè Comes i d’en Jofre Borràs, que ens van fer riure molt tota l’estona, tot i que tots els actors han estat molt bé en els seus papers.

Així que ja ho sabeu, si us el que voleu és riure i passar una bona estona de teatre, no us ho penseu, reuniu-vos una bona colla d’amics i aneu a veure Pels pèls.

← Tornar a Pels pèls

Enllaç copiat!