Reinterpretem a Shakespeare? Sí, si us plau

L’amansi(pa)ment de les fúries

L’amansi(pa)ment de les fúries
04/07/2019
Felicitats Parking Shakespeare! Primer pels 10 anys de trajectòria i dedicació a un projecte tan sigular i únic de casa nostra: els parcs seràn sempre vostres! Segon per saber celebrar-ho tan bé i deleitar-nos amb un doble programa que jo he començat amb l’Amansi(pa)ment de les furies.
Sou uns valents! Gràcies per llençar-vos a la piscina i reiventar l’obra del bard anglès i per saber trobar aquesta gran complicitat amb la Carla Rovira que ha teixit un text magnífic que combina les dosis justes d’humor amb altres situacions no tan gracioses que reflexen el que, desgraciadament, viuen i han viscut moltes dones des de fa segles.

Reinterpretem a Shakespeare? Si, si us plau. Qüestionem-lo, utilitzem-lo per parlar de la nostra realitat, per reflexionar sobra aquest maleïda llosa que ens pesa tant: la societat patriarcal. Utilitzem a Shakespare per ensenyar que les coses ja no són com sempre han estat i que existeix la dignitat, per visibilitzar l’empoderament de les dones, per reivindicar que som diversos, per reivindicar que som diferents i plurals i que hi ha moltes maneres d’estimar i de viure.

Un plaer compartir parc, bon teatre i a l’aire lliure, amb tot un equip que creu i estima allò que fa! Aneu-hi totes i tots! Ens veiem al parc!

← Tornar a L’amansi(pa)ment de les fúries

Enllaç copiat!