París

9/10/2018

Vens a París?

Tres amigues, una promesa i un destí: París. L’obra musical dirigida per Paul Berrondo i conduïda per les artistes: Mar Maestu, Maria Viñas i Elia Corral; narra la realitat de tres amigues amb vides molt diferents però amb un mateix propòsit: ser feliç.

La realitat de tres dones amb tres maneres de viure i veure la vida permeten que l’espectador se senti identificat. Sobre l’escenari, París consta únicament de tres magnífiques intèrprets i cantants que aconsegueixen que en pocs minuts vulguis viatjar amb elles cap a la ciutat de la llum. Respecte el muntatge, tot i ser senzill, és suficient sempre que l’espectador accepti les condicions del viatge. Els recursos escenogràfics són escassos però, junt amb el so i el joc de llums, es construeix una posada en escena prou correcte. L’humor és la peça essencial de l’obra, ja que la ironia, la bogeria i l’absurditat com a comèdia amaguen la simplicitat de la història.

En conclusió, París és una bona elecció per tal de gaudir d’una estona entretinguda amb interpretacions de qualitat i veus brillants. Definitivament, París és una dosi de bon rotllo.

 


Tot el que necessites per anar al teatre

París

L’amistat, els somnis, tres veus que et parlen, els errors, el sexe, la paleodieta… tot això i més és… PARÍS.

Sinopsi

Tres amigues i un cotxe surten de Barcelona cap a París.
Una vol ser mare i les altres dues l’hauran d’acompanyar a contracor a que es trobi amb el seu semental, per un pacte d’infantesa.
Un viatge contra rellotge que obliga les tres protagonistes a enfrontar-se amb elles mateixes, els seus fantasmes i les seves pors.
L’humor serà tan protagonista com elles i aquest road teatre es convertirà en una comèdia negra musical, plena de realisme màgic, amb tota la força que li ofereix la música en directe a tres veus.

Video

Fotos + fotos

ParísParísParísParísParís

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • Rosa Duacastilla Soler
    12345

    Molt distreta. Canten fenomenal.

    04/01/2019

Articles relacionats