Vens a París?

París

París
09/10/2018

Tres amigues, una promesa i un destí: París. L’obra musical dirigida per Paul Berrondo i conduïda per les artistes: Mar Maestu, Maria Viñas i Elia Corral; narra la realitat de tres amigues amb vides molt diferents però amb un mateix propòsit: ser feliç.

La realitat de tres dones amb tres maneres de viure i veure la vida permeten que l’espectador se senti identificat. Sobre l’escenari, París consta únicament de tres magnífiques intèrprets i cantants que aconsegueixen que en pocs minuts vulguis viatjar amb elles cap a la ciutat de la llum. Respecte el muntatge, tot i ser senzill, és suficient sempre que l’espectador accepti les condicions del viatge. Els recursos escenogràfics són escassos però, junt amb el so i el joc de llums, es construeix una posada en escena prou correcte. L’humor és la peça essencial de l’obra, ja que la ironia, la bogeria i l’absurditat com a comèdia amaguen la simplicitat de la història.

En conclusió, París és una bona elecció per tal de gaudir d’una estona entretinguda amb interpretacions de qualitat i veus brillants. Definitivament, París és una dosi de bon rotllo.

 

← Tornar a París

Enllaç copiat!