Grans actors + Els Amics de les Arts = ÈXIT

Pares Normals

Pares Normals
27/11/2022 - Teatre Poliorama

Una experiència que presenta un muntatge dirigit escènicament per Sergi Belbel, interpretacions amb uns grans actors i música d’Els Amics de les Arts. Té tots els números per ser un dels musicals de la temporada.

És una comèdia musical per passar una bona estona, molt dinàmica i ideal per anar a disfrutar-la. Crec que els fans d’Els amics de les Arts no sortiran defraudats, les famílies podran gaudir-ne d’aquests dies i la resta podrem gaudir-ne d’unes bones actuacions de grans actors.

La història pot ser tan real com imaginada, saber si som/serem un bons pares. Parlen de la familia, de l’amor, la mort i tot amb bons resultats sense caure en paternalismes.

Tant les cançons com els canvis de situacions, fan que els 90 o 100 minuts de l’obra sigui trepidant. Passant d’una escena a l’altre sense decaure en el ritme de l’obra. A més, una obra músical amb banda en directe.

Enric Cambray ja ens ha demostrat moltes vegades que pot ser un gran còmic o actor de text, i aquí es nota la seva experiència. A més molt ben acompanyat de Júlia Bonjoy que és la seva parella en aquesta obra ;). Però Annabel Totusaus i Albert Pérez fan grans papers. Fins i tot la resta d’actors hi ha moments que tenen un cert protagonistes i guanyen la reacció del públic.

Vaig gaudir-ne de valent, necessitava un moment de desconnexió i va ser l’obra que necessitava.

Si vols llegir la resta de l’opinió sencera la pots veure al següent enllaç

← Tornar a Pares Normals

Enllaç copiat!