“L’últim viatge, un homenatge a la vida”

Pals

Pals
06/07/2015

“Pals” és un espectacle de circ contemporani de la companyia “Cíclicus”, creat i dirigit per Leandro Mendoza, un artista amb una gran trajectòria en el món del circ.

Es tracta d’un homenatge que fa una companyia de circ ambulant per acomiadar-se d’un dels seus integrants que ha mort. Els companys han de buscar un lloc idoni on depositar les seves cendres per poder tornar-se a integrar dins de la natura. Una espècie de metàfora on homenatjar a la mort és homenatjar a la vida.

L’escenografia es crea a partir de desmuntar un carro ; pals i rodes que es desmunten i munten formant  diferents estructures i formes que esdevindran els diferents espais escènics i  al mateix temps servirà per que els artistes ens facin una magnífica exhibició de les variades disciplines de circ.

El vestuari és estèticament atractiu i funcional, de tons naturals i dissenyat de tal manera  que els permet realitzar amb comoditat tots els moviments i execucions de les diferents tècniques de circ de cada especialista.

La il·luminació i la música són una part molt important en aquest espectacle. La llum donarà la intensitat necessària en cada instant de les històries i també assenyalarà en quin instant del dia ens trobem, matisant la llum solar en el transcurs de tot un dia. L’encarregada de posar música a l’espectacle és la Tanja Haupt, una actriu i música multinstrumentalista, que ens ha deixat  hipnotitzats amb la seva música, a part de fer-nos una demostració d’art, tocant una gran variació d’instruments poc quotidians, molts d’ells desconeguts per la gran majoria del públic. I  l’actriu Itziar Castro amb la seva meravellosa veu ho ha acabat d’arrodonir.

Pel que fa als personatges, aquest espectacle compta amb artistes especialitzats en diferents disciplines: Miguel Angel Fernández (clown, verticalista, acròbata i mag), Asvin López Echarri ( acròbata, trapezista i especialista formada de màstil), Itziar Castro ( actriu i cantant),Tanja Haupt (actriu i música multiintrumentalista), Irene Estradé Niubó ( acròbata i especialista en aeris), Miguel García ( actor i acròbata), Joel Martí Melero (equilibrista) i Nacho Lopez (multiinstrumentalista i compositor musical).

Us recomano que aneu a veure aquest espectacle. A mi m’ha seduït des del primer moment. Tendresa, màgia, poesia,…, que més us puc dir, endinseu-vos per uns instants dins del món del circ i compartiu amb ells aquest viatge al més enllà de la vida.

← Tornar a Pals

Enllaç copiat!