Omplint el buit
13/05/2019
Omplint l’escenari

Lara Díez Quintanilla ho ha tornat a fer. Si ja ens va enlluernar Herència abandonada, al Tantarantana, fa pocs mesos, ara a La Gleva hi podem veure un espectacle sobre aquesta broma pesada que anomenem vida, sobre com omplir el temps d’espera entre el naixement i la mort, o més ben dit, sobre si és possible o no omplir-lo.

És un text sobre l’espera, sobre l’estupefacció amb què assumim la nostra existència. Marta Aran aposta per una posada en escena vigorosa en què l’audiovisual permet el joc dimensional. Ja fa temps que el teatre, la ficció, de fet, parla sempre de la possibilitat de fer teatre, de narrar. Potser és el teatre allò que pot omplir el buit. Autora i directora creen dos personatges mancats d’expectatives perquè prenen consciència de la dificultat per a desfer-se de la memòria i la impossibilitat d’ocupar el present, la qual cosa les allotja en un llocTemps d’espera.

Lara Díez i Marta Codina transmeten amb mirada irònica el desempar i la pressió a què som sotmesos constantement per a fer coses i més coses.

Omplint el buit és divertida i fonda, ens anima a aturar-nos una estona i a repensar si allò que prioritzem en el dia a dia ens omple, si omple alguna cosa… o si no ho fa. Em qualsevol cas, dues actrius omplen un escenari cada vespre al Farró. Hi fan teatre, i jo he marxat ben ple.

Tot el que necessites per anar al teatre

Omplint el buit

Omplint el buit

La Volcànica presenta Omplint el buit, una obra amb dramatúrgia de Lara Díez Quintanilla protagonitzada per Marta Codina i Lara Díez i dirigida per Marta Aran i La Volcànica.

Sinopsi

No tenim ni la més remota idea d’on venim ni cap a on anem, ni per què anem i venim. L’únic que sembla que podem intuir és que, ara, disposem d’un espai- temps situat entre les que van ser i les que seran.

Els límits són difusos, podria ser que hi hagués un principi i un final però no és clar quan esdevindrà ni si ha esdevingut.

Tampoc sabem què hauríem de fer. De moment, seguim esperant resposta, si és que hi ha resposta, en aquest fragment de percepció de la realitat.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Cal ser usuari de Teatre Barcelona
Uneix-te, és gratuït! Ja som més de 80.000

Ja estàs registrat?

He oblidat la contrasenya

Crear usuari

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.