Una opinió de Iván F. Mula
Iván F. Mula

Oh, mami!

Oh, mami! → Teatre Borras

15/04/2019

El plaer de riure

La productora Nico&Sunset sembla decidida a revitalitzar la comèdia comercial del panorama teatral de Barcelona, aportant textos originals i una mirada fresca a una cartellera que tendeix a repetir èxits eternament o programar espectacles amb un cert olor de naftalina. Després de les divertides i juvenils Paradise i Be my baby, ens proposen una producció més ambiciosa, amb més personatges i malentesos còmics, però mantenint l’esperit gamberro i la naturalitat. Oh, mami! és, doncs, un vodevil efectiu en clau, essencialment, femenina, on el ritme i l’espontaneïtat de les interpretacions passa per sobre de qualsevol tipus de versemblança o profunditat. Es tracta d’una història que parla de la necessitat d’alliberar-se i de gaudir dels plaers de la vida, incloent-hi algunes interessants pinzellades dramàtiques que, malauradament, es mostren sempre des d’una certa distància. Per tant, l’emoció i la reflexió queden força tapades pels gags que, d’altra banda, resulten veritablement hilarants. La barreja d’idiomes, una mica de slapstick, els diferents embolics i la caricaturització d’alguns secundaris aconsegueix completar aquest retrat paròdic d’un grup de gent de classe mitjana i baixa. Entre ells, l’actriu Betsy Turnez brilla especialment amb el seu carisma i domini absolut del gènere, arrencant al públic les millors i més grans riallades. En definitiva, Oriol Vila i Raquel Salvador continuen fent créixer un segell artístic molt marcat i també saludable, ja que funciona, omple teatres i té marge, si així ho consideren, de tocar temes més socials i dramàtics, sense sortir del registre. No els hi perdeu la pista.


Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 15,00€

Comprar Entrades

Oh, mami!

Oh, mami!

Anna Barrachina, Jofre Borràs, Octavi Pujades o Betsy Turnez protagonitzen la nova comèdia de la productora Nico&Sunset: Oh, mami!

Sinopsi

Tres amigues decideixen obrir una botiga de cup-cakes però la cosa no acaba de funcionar i una d’elles proposa ampliar el negoci oferint a les clientes massatges amb final feliç a la rebotiga del local … una mica com Sweeney Todd però amb un resultat res truculent … .. Com us podeu imaginar, la comèdia amb els malentesos a ritme de vodevil modern.

Però a més d’una comèdia d’embolics i situacions divertides, Oh, Mami! ens presenta un món de dones i d’homes a la recerca de la identitat personal, de la felicitat i del plaer.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  Comedia típica de las producciones qe programan en el Teatre Borràs: comedias pasadas de vueltas, historias inverosímiles, exageradas y poco reales.
  Pero eso no importa. Aquí el caso es pasarlo bien! Y libemos pasado muy bien!
  Una historia muy amena y divertida.
  Con algún altibajo en la historia y algún diseño de personaje pero nada importante. Las risas están aseguradas!
  El elenco femenino en estado de gracia! TODAS estas magníficas pero hay que destacar a la gran Betsy sobretodo en el arranque de la obra y a Anna Barrachina que está estupendisima!
  De la parte masculina solo me quedo con Jofre Borràs, divertidisima en cualquiera de sus múltiples personajes.
  Del resto mejor no hablo…

  Obra para disfrutar de un domingo un poco “picantón”

  12/04/2019