Fluixet …

Nuel Galán: Mr Snow

Nuel Galán: Mr Snow
24/01/2017

“La Asombrosa Historia de Mr Snow: Continúa la Leyenda”, interpretat per Nuel Galán, és  la segona part de l’espectacle  “La Asombrosa Historia de Mr Snow”, amb la que Antonio Díaz (El Mago Pop) va saltar a la fama.

Aquest nou espectacle, dirigit  per l’Antonio Díaz, està totalment renovat. Hi ha noves il·lusions i trucs de màgia, realment increïbles i espectaculars.

Nuel Galán apareix a l’escenari caracteritzat com el vell mag Mister Snow (un dels més grans il·lusionistes de la història). Entre truc i truc, Nuel Galán ens anirà descobrint la vida i treball d’aquest personatge, del que s’explica que va viure més de cent anys, que ajudava a John Lennon a compondre les seves cançons i que entre els seus grans  èxits, com a il·lusionista, va fer nevar en espais tancats.

No us negaré que vaig al·lucinar amb els trucs que ens va fer el Nuel Galán, però pel meu gust l’espectacle moltes vegades peca d’infantil. M’explico… això de que entro i surto i m’aplaudiu… a mi em va sobrar, més encara, si quasi la tercera part de l’espectacle es basava en això.

M’esperava molt més.

← Tornar a Nuel Galán: Mr Snow

Enllaç copiat!