Ficar-se molt, i bé, en política

No te metas en política: Qué rico tour

No te metas en política: Qué rico tour
25/05/2022

Facu Díaz i Javier Maldonado són dos humoristes que, en els darrers anys, han aconseguit un èxit professional destacat. Ja sigui per les aparicions de tots dos a Late Motiv d’Andreu Buenafuente, tant per aparicions a La Resistència de David Broncano; o per les temporades del seu propi programa No te metas en política, tots dos còmics han arribat per quedar-se a l’escena de l’humor més actual.

En aquest nou tour, la parella de còmics ens presenta un xou més treballat que la seva primera versió. Ja sense la pressió d’allunyar-se o acostar-se al format del seu podcast (el qual ja va acabar), la llibertat de guió d’aquest nou xou és molt positiva. Tanmateix, tant Facu com Maltorres tornen a portar un espectacle on es repassa l’actualitat política més recent –que, si més no, és convulsa– des d’un humor àcid i crític que és molt valuós. La química del duet còmic no s’ha vist afectada per la fi del seu podcast, sinó que es podria dir que es troba en el millor moment. Tant quan actuen per separat, com quan coincideixen en escena, la seva sinergia produeix que el públic quedi enganxat a una cadena de riallades i aplaudiments.

Es fiquen—i de ple—en política, en la política més actual i controvertida. Però no només hi ha espai per a una crítica política, sinó que també hi ha nous formats molt valuosos com el lliurament dels premis “The Maquinest” o grans temes clàssics a la parella. Aquest xou és una evolució natural del primer, el qual bevia molt del format del propi podcast. En aquesta nova versió, hi ha un guió molt més potent que, juntament amb el potencial de la gran parella, contagia el públic a un riure interminable. És important destacar, a més, la gran capacitat de la parella per improvisar malgrat tenir un gran guió ben marcat.

Tant Facu Díaz com Javier Maldonado dialoguen, improvisen, i es fiquen molt en política en aquest xou, per tornar al seu públic a la parella que havien perdut després d’acabar-se el podcast. Tots dos tornen amb molta energia i amb una actualitat en què l’humor i la comèdia encaixen a la perfecció. D’aquesta manera, els balls de Maldonado, els tweets de Facu i la química entre tots dos els porten a assentar-se com una parella icònica de l’humor actual. Aquesta parella porta un nou xou imprescindible per a qualsevol seguidor del seu antic podcast, per als seus nous seguidors arran de les seves aparicions a la televisió o per a algú que no els conegui gaire. Àcid, rítmic, enèrgic i amb una química que assegura les rialles a un públic que gaudeix en veure com pot ser graciós ficar-se en política.

← Tornar a No te metas en política: Qué rico tour

Enllaç copiat!