Vivim en un món rodejats de pantalles

No future Yes

No future Yes
01/10/2018

Des de Berlín arriba al Festival TNT “NO FUTURE YES”, una proposta del creador David Fernández i la ballarina Maureen López, membre de la companyia de dansa Sasha Waltz a Berlín. Un espectacle on es confronten màquines i cossos i que s’estrena en aquest Festival, oferint una única representació a la sala Amics de les Arts i les Joventuts Musicals.

Després de set anys tocant música al carrer i allunyat dels teatres, David Fernández va decidir, el 2017, tornar a escena amb aquest treball futurista sobre les identitats digitals, la tecnologia i el cos. Una proposta que ha estat rebutjada en innombrables festivals i teatres i que no s’havia arribat a estrenar fins ara.

Usant com a teló de fons una performance danyada (un Black Mirror cutre), David Fernández, Maureen Lopez, i el robot P4qui7o s’endinsan en un terreny deformat, caòtic i sense límits, posant en risc el futur d’aquesta peça que volen tirar endavant (i el seu propi).

Unes fotografies visualment impactants de Jerónimo Álvarez són el pròleg d’una magnífica posada en escena dels dos intèrprets.

Vivim en un món rodejats de pantalles, on cada dia ens identifiquem més amb la nostra identitat digital, un món on la tecnologia ens fa esclaus i ha modificat de manera força significativa els nostres costums i la nostra forma de relacionar-nos. La total “pantallització” de la realitat ja és un fet.

Una proposta que ens ha agradat molt, moltíssim … amb moments en els que hem rigut i amb un plantejament d’una realitat i un futur que no pot fer res més que inquietar-nos i fer reflexionar.

Una peça que al nostre entendre mereix l’oportunitat de ser programada en temporada. Creiem que es mereix que el públic que no té costum d’assistir a Festivals avantguardistes com el TNT, també ho conegui i ho gaudeixi.

Per veure la ressenya, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a No future Yes

Enllaç copiat!