Tot el que necessites per anar al teatre

My low cost revolution: Relaxa’t, radical de merda

My low cost revolution
3/12/2018

My Low Cost Revolution parteix d’una premissa molt sincera sobre l’activisme polític. És cert que la nostra societat està cosida d’injustícies i causes per les quals mereix la pena lluitar, però també és cert que mantenir-se sempre en primera línia de lluita és agotador. Defensar els teus ideals alhora que vius en societat és un passi directe a certes incoherències amb les quals molts ens sentim identificats. Però tranquil, aquesta obra ve a dir-te que no passa res, que et relaxis, que ets un radical de merda.

Aquest és el punt de partida del text de Francesc Cuéllar, a qui ja havíem descobert en les dues obres de la companyia José y sus Hermanas. Malgrat aquesta potent i prometedora premissa inicial, el text va perdent força i interès segons avança l’obra, allunyant-se de la línia inicialment plantejada per entrar en generalitats que no ens interessen tant. El que realment et captiva d’aquest muntatge és el seu arriscat llenguatge escènic, creant una seqüència d’inspiradores i enginyoses composicions visuals que et mantenen atent en tot moment. A més, la sinceritat, espontaneïtat i transparència de les tres actrius són fonamentals en la construcció d’aquesta experiència tan visual.

En definitiva, una obra performàtica que malgrat no desenvolupar tot el potencial del seu plantejament inicial, ofereix una proposta fresca, atrevida, divertida i molt honesta, d’aquestes que s’agraeixen.

← Tornar a My low cost revolution